Bouw je droom

Tijdens het project 'Bouw je droom...' gaan jullie een eigen buitenschoolse opvang ontwerpen. Je kruipt dus eigenlijk in de huid van een architect. Heeft jouw opvang nu te weinig hoekjes om je goed te kunnen verstoppen of lijkt een indoor skatebaan je wel wat? Dit is je kans om te laten zien hoe jouw droomopvang er uitziet.

Bouw je droom...

Twaalf weken lang ga je met een groepje aan de slag. Je droomt, verzamelt ideeŽn, tekent, knutseltÖ en bouwt je droomopvang in het klein. Iedere groep heeft een eigen werkkist. Hierin vind je allerlei materialen die een echte architect ook gebruikt.

Als jullie het model van jullie droomopvang af hebben, is er een feestelijke bijeenkomst. Een deskundige jury kiest de mooiste, origineelste of slimst bedachte droomopvang. Daarna worden alle modellen tentoongesteld. Dan kun je aan je familie en vrienden laten zien wat je in die twaalf weken hebt gedaan. Ook de bazen van de opvang zullen heel nieuwsgierig zijn naar jullie ideeŽn. Misschien worden ze wel gebruikt als er een nieuwe opvang wordt gebouwd.

Doet jouw buitensschoolse opvang nog niet mee met dit project? Laat deze site dan eens zien aan iemand van de groepsleiding. Wie weet bouw jij binnenkort ook aan jouw droom!

 
Project informatie - Begeleiders - FAQ - Sponsors - Tink - Contact - Publicaties - Uitslag 2004